Autoriseret fjernvarmeinstallation

Miljøvenlige varmeløsninger til erhverv

Kunne du tænke dig at forbedre din virksomheds eller boligs varmeløsning med henblik på et mere miljøvenligt forbrug? Så er et fjernvarmeanlæg oplagt for dig – og vi står ved Nika VVS-Teknik klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig fjernvarmeinstallation med speciale i løsninger til virksomheder og andre erhvervsejendomme, mens vi også kan installere fjernvarme i private husstande.

Vi er et familieejet autoriseret VVS-firma med adresse i Frederiksværk, og vi har derfor mange kunder her fra området, eksempelvis Frederikssund og Gilleleje. Vi kører dog gerne ud og hjælper med installation af fjernvarme for kunder i hele Nordsjælland samt København.

Installation og service af fjernvarmeanlæg

Valget af opvarmningsform er afgørende for en bygnings energiomkostninger og bæredygtighed. Med fjernvarme kan du få en varmeløsning, der er både mere omkostningseffektiv og miljøvenlig end eksempelvis et traditionelt oliefyr. Det kan således både skabe besparelser på dine varmeregninger og indgå som en positiv faktor i virksomhedens CO2-regnskab.

For at sikre din fjernvarmeinstallation bør du regelmæssigt få anlægget serviceret. Det hjælper vi dig naturligvis gerne med. Vi kommer ud løbende og sørger for, at anlægget fungerer optimalt, så du undgår forhøjede driftsomkostninger og større reparationsarbejde.

I vores firma har vi, far og søn, sammenlagt 35 års erfaring fra branchen. Vi fokuserer altid på netop dine og din virksomheds ønsker og behov, og vi tilpasser vores arbejde, så du får en løsning, du kan være 100% tilfreds med de næste mange år.

Kontakt os for en pris på fjernvarmeinstallation

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har en optimal opvarmningsform i din bygning, eller hvis du vil have et tilbud på fjernvarmeinstallation, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne og kigger på din nuværende varmeløsning og yder kompetent rådgivning. Og hvis du vil have installeret fjernvarme, kommer vi gerne med et godt tilbud til dig.​

Tilfredse kunder er vores drivkraft

Der er mange gode grunde til at vælge Nika VVS-Teknik, når du skal have udført VVS- og blikkenslagerarbejde. Her er nogle af de vigtigste:

Over 35 års erfaring i branchen

Tilsammen har vi over 35 års erfaring med VVS-arbejde.

Kunden er altid i fokus

Vores kunders tilfredshed og glæde betyder alt for os.

Familieejet og lokal virksomhed

Firmaet i Frederiksværk består af sønnen Nicolai og far Kasper.

Medlem af Tekniq ARBEJDSGIVERNE

– og omfattet af garantiordning.

tekniqarbejdsgiverne_hvid

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

NIKA VVS-TEKNIK

Skåninggårdsvej 2

3300 Frederiksværk

CVR: 41700238

Kontakt os

☎ Tlf.: 39 39 32 09

✉ E-mail: kontakt@nikavvsteknik.dk 

Følg os

Priser

Timeløn pr. time fra kl. 07:00-15:00:

Første time 750 kr. inkl. servicevogn og kørsel, derefter 530 kr. pr. påbegyndt time

Timeløn pr. time efter kl. 15:

(minimum 3 timer) 900 kr.

Servicevogn:

50 kr.​ i timen

Autorisation

Vi er autoriseret VVS-installatørvirksomhed

Autorisationsnummer: VFUL-15421

a°rets-vvs’er-(2-4-ansatte)