RENOVERING AF BADEVÆRELSE TILBYDES

DRØMMER DU OM ET NYT BADEVÆRELSE?

Er det snart ved at være tid til en renovering af badeværelse eller et nyt badeværelse? Så lad os gøre det flot og lækkert for dig. Hos Nika VVS-Teknik renoverer vi badeværelser og gæstetoiletter for private og erhverv i bl.a. Frederiksværk, Frederikssund, Gilleleje og det øvrige Nordsjælland.

Vi er et lokalt familieejet VVS-firma, der er autoriseret VVS-installatør og omfattet af TEKNIQs garantiordning. Vi startede i 2020, men far og søn har til sammen 35 års erfaring med renovering af badeværelser.

Vi lægger stor vægt på at imødekomme vores kunders ønsker og interesser, og vi anvender kun anerkendte og gennemtestede produkter.​

PRISER

Timeløn pr. time fra kl. 07:00-15:00:

Første time 750 kr. inkl. servicevogn og kørsel, derefter 530 kr. pr. påbegyndt time

Timeløn pr. time efter kl. 15:

(minimum 3 timer) 900 kr.

Servicevogn:

50 kr.​ i timen

Kontakt os i dag​

VI HAR FOKUS PÅ STIL, FUNKTION OG KVALITET

Ældre badeværelser kan være utidssvarende, upraktiske og ligefrem kedelige. Vi gør baderum moderne igen, og vi har øje for stil, funktion og kvalitet ved enhver badeværelsesrenovering.

Vi tilbyder alle former for modernisering af badeværelser og gæstetoiletter. En renovering af badeværelse kan være gennemgribende, hvor alt bliver udskiftet. Eller der kan blot være tale om udskiftning af sanitet, armaturer og interiør.

Vi klarer også gerne en lille og måske billig reparation. Det kan være, at cisternen på toilettet løber, at faldstammen har gennemtæringer af rust, eller at armaturerne er nedslidte. Vi løser alle problemer hurtigt, effektivt til en konkurrencedygtig pris.

HVAD KOSTER RENOVERING OG NYT BADEVÆRELSE?

Du kan også spørge: Hvad koster et nyt badeværelse? Vores priser for renovering af badeværelse eller for et helt nyt bad afhænger af ganske mange forhold, herunder om der er afløb og rør, som kan genbruges. Dertil kommer dine ønsker til sanitet, interiør og armaturer.

Vores timeløn for en VVS-installatør er 530 kr. kl. 7-15. Herefter er timelønnen 900 kr. i timen – dog minimum 3 timer. Samtidig koster det 50 kr. i timen for servicevognen.

Her mere om renovering af badeværelse

Har du spørgsmål angående et nyt badeværelse, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at vejlede og rådgive dig bedst muligt. Desuden kommer vi gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at få en snak om dine ønsker. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en samlet pris. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilfredse kunder er vores drivkraft

Der er mange gode grunde til at vælge Nika VVS-Teknik, når du skal have udført VVS- og blikkenslagerarbejde. Her er nogle af de vigtigste:

Over 35 års erfaring i branchen

Tilsammen har vi over 35 års erfaring med VVS-arbejde.

Kunden er altid i fokus

Vores kunders tilfredshed og glæde betyder alt for os.

Familieejet og lokal virksomhed

Firmaet i Frederiksværk består af sønnen Nicolai og far Kasper.

Medlem af Tekniq ARBEJDSGIVERNE

– og omfattet af garantiordning.

tekniqarbejdsgiverne_hvid

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

NIKA VVS-TEKNIK

Skåninggårdsvej 2

3300 Frederiksværk

CVR: 41700238

Kontakt os

☎ Tlf.: 39 39 32 09

✉ E-mail: kontakt@nikavvsteknik.dk 

Følg os

Priser

Timeløn pr. time fra kl. 07:00-15:00:

Første time 750 kr. inkl. servicevogn og kørsel, derefter 530 kr. pr. påbegyndt time

Timeløn pr. time efter kl. 15:

(minimum 3 timer) 900 kr.

Servicevogn:

50 kr.​ i timen

Autorisation

Vi er autoriseret VVS-installatørvirksomhed

Autorisationsnummer: VFUL-15421

a°rets-vvs’er-(2-4-ansatte)